## **AGENDA**

## **ARKANSAS BASIN ROUNDTABLE REGULAR MEETING**

**Wednesday, March 9, 2016** CSU-Pueblo, Occhiato Center 12:30 pm – 3:30 pm Box Lunch will be available at 12:00

12:30-1:00	<ul> <li>WELCOME AND INTRODUCTIONS – Sandy [30 min]</li> <li>Introductions</li> <li>Approval of minutes of last meeting</li> <li>Public Comment</li> </ul>
1:00-2:00	<ul> <li>Reports [60 min]</li> <li>Executive Committee - Sandy (5 min)</li> <li>IBCC Report-Jeris and Jay (5 min)</li> <li>CWCB Report - Alan Hamel (5 min)</li> <li>Needs Assessment Committee - Jay Winner (5 min)</li> <li>BIP Coordinator - Gary Barber (10 min)</li> <li>Nonconsumptive Committee Report - SeEtta Moss (5 min)</li> <li>Arkansas River Watershed Coalition (ARWC)  Mark Shea, Deb Phenicie (15 min)</li> <li>PEPO/ARBWF - Al Tucker (5 min)</li> </ul>
2:00 - 2:15	Break [15 min]
2:15 - 2:45	Water Information Dashboard - John Rogers [30 min]
2:45 - 3:15	Colorado River Study - Brett Gracely [30 min]
3:15	Other matters from the membership – Sandy
ADJOURNMENT	

\*\*\*

Next meeting, April 13th