## **AGENDA**

## ARKANSAS BASIN ROUNDTABLE REGULAR MEETING

**Wednesday, February 10, 2016** CSU-Pueblo, Occhiato Center 12:30 pm – 3:30 pm Box Lunch will be available at 12:00

12:30-1:00	<ul> <li>WELCOME AND INTRODUCTIONS – Sandy [30 min]</li> <li>Introductions</li> <li>Approval of minutes of last meeting</li> <li>Public Comment</li> </ul>
1:00-1:45	<ul> <li>Reports [45 min]</li> <li>Executive Committee – Sandy (2 min)</li> <li>IBCC Report-Jeris and Jay (2 min)</li> <li>CWCB Report – Alan Hamel (5 min)</li> <li>BIP Coordinator – Gary Barber (10 min)</li> <li>Nonconsumptive Committee Report – SeEtta Moss (5 min)</li> <li>Arkansas River Watershed Coalition (ARWC)  Mark Shea, Deb Phenicie (15 min)</li> <li>PEPO/ARBWF – Al Tucker (5 min)</li> </ul>
1:45 - 2:00	Approval of revised bylaws – Al Tucker [15 min]
2:00-2:30	<b>Election/designation of at-large members</b> – Sandy [30 min]
2:30 - 2:45	Break
2:45 - 3:45	Lease Fallowing Tool - Terry Scanga [60 min]
3:45	Other matters from the membership – Sandy
ADJOURNMENT	

Next meeting, March 9th